Ciorba de naut cu hrisca

de Valclaudia in Ciorbe, 25 Mai 2014 | 2117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca.200 gr naut uscat
  • 3 linguri hrisca
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • oregano in otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut cu hrisca:

Punem se seara nautul in apa la hidratat.


A doua zi scurgem apa de pe natut, il clatim in doua trei ape sa indepartam cojile.


Curatam morcovul si ardeiul, le spalam.


Taiem morcovul cubulete,il calim in ulei cca 5 minute, il condimentam, adaugam si ardeiul taiat bucatele, mai calim 5 minute.


Punem nautul, apa rece (cca 2-3l) si lasam sa fiarba la foc potrivit o ora si jumatate, indepartam spuma formata cu o spumiera.


Adaugam boabele de hrisca, rosiile pasate si mai fierbem 20-30 minute.


La final punem o lingurita oregano in otet, stingem focul, presaram marar verde si patrunjel tocat.


Lasam oala acoperita cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut cu hrisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

MOKUSKA 1

25.05.2014, 12:27

Lia_ 1

26.05.2014, 06:10

asta e altfel decat "cum se face ciorba" ))

laura_n 1

26.05.2014, 13:25

nautul imi place, hrisca inca nu am incercat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza creata simpla