Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Punem se seara nautul in apa la hidratat.
A doua zi scurgem apa de pe natut, il clatim in doua trei ape sa indepartam cojile.
Curatam morcovul si ardeiul, le spalam.
Taiem morcovul cubulete,il calim in ulei cca 5 minute, il condimentam, adaugam si ardeiul taiat bucatele, mai calim 5 minute.
Punem nautul, apa rece (cca 2-3l) si lasam sa fiarba la foc potrivit o ora si jumatate, indepartam spuma formata cu o spumiera.
Adaugam boabele de hrisca, rosiile pasate si mai fierbem 20-30 minute.
La final punem o lingurita oregano in otet, stingem focul, presaram marar verde si patrunjel tocat.
Lasam oala acoperita cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult