Ciorba de naut si radacinoase la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooker, 20 Mar 2016 | 6067 vizualizari

 

Năutul a fost vedeta weekend-ului nostru ;) Am plecat de la o idee și am ajuns la alteleeee ;) Bune și savuroase ;) Sper să le probați ;) Garantez că sunt buneee și mai ales sățioaseee ;)

 

INGREDIENTE

  • Boabe de năut cca. 250 g,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcov 1 bucată,
  • păstârnac ½ bucată,
  • pătrunjel rădăcină ½ bucată,
  • țelină rădăcină 1 felie cca. 50 g,
  • ardei gras verde ½ bucată,
  • leuștean 2 fire,
  • pătrunjel verde 2 fire,
  • sare de roz 1 lingură,
  • boia de ardei dulce 1 lingură,
  • bulion cca. 300 ml,
  • foaie de dafin 2 bucăți,
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut si radacinoase la slow cooker Crock-Pot:

Boabele de năut se pun de seară la hidratat, în apă rece, cât să le acopere. A doua zi, se scurg de apă și se pun la fiert în vasul ceramic al aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital, setat la HIGH pentru 3 ore.

După ce s-au fiert boabele se strecoară, se pun din nou în vasul ceramic împreună cu zarzavaturile și verdețurile curățate, tocate mărunt, se asezonează de mirodenii, se completează de apă și se lasă la preparat in aparatul Crock-Pot pe modulul HIGH, cca. 3 ore.

După cele trei ore, se adaugă bulionul și se mai lasă la gătit 30 de minute. Spor și poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut si radacinoase la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde si dovlecei la slow cooker Crock-Pot 4,7 L