Ciorba de naut si radacinoase la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooking, 20 Mar 2016 | 1718 vizualizari

 

Năutul a fost vedeta weekend-ului nostru ;) Am plecat de la o idee și am ajuns la alteleeee ;) Bune și savuroase ;) Sper să le probați ;) Garantez că sunt buneee și mai ales sățioaseee ;)

 

INGREDIENTE

  • Boabe de năut cca. 250 g,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcov 1 bucată,
  • păstârnac ½ bucată,
  • pătrunjel rădăcină ½ bucată,
  • țelină rădăcină 1 felie cca. 50 g,
  • ardei gras verde ½ bucată,
  • leuștean 2 fire,
  • pătrunjel verde 2 fire,
  • sare de roz 1 lingură,
  • boia de ardei dulce 1 lingură,
  • bulion cca. 300 ml,
  • foaie de dafin 2 bucăți,
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut si radacinoase la slow cooker Crock-Pot:

Boabele de năut se pun de seară la hidratat, în apă rece, cât să le acopere. A doua zi, se scurg de apă și se pun la fiert în vasul ceramic al aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital, setat la HIGH pentru 3 ore.


După ce s-au fiert boabele se strecoară, se pun din nou în vasul ceramic împreună cu zarzavaturile și verdețurile curățate, tocate mărunt, se asezonează de mirodenii, se completează de apă și se lasă la preparat in aparatul Crock-Pot pe modulul HIGH, cca. 3 ore.


După cele trei ore, se adaugă bulionul și se mai lasă la gătit 30 de minute. Spor și poftă bună!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut si radacinoase la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

21.03.2016, 21:04

Bya Ralu 1

13.04.2016, 21:16

arata foarte bine

Panacris 1

13.04.2016, 21:39

Bya

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

Salata Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 11:15

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

pe 21.06 la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

pe 21.06 la 21:03

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade