Ciorba de os de porc cu legume

de marcela1979 in Ciorbe, 30 Aug 2011 | 3733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 os de porc
  • 1 ceapa
  • 5 morcovi
  • 2 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras sau gogosar
  • 200 gr fasole verde(eu am avut fiarta cu o zi inainte)
  • 200 gr mazare
  • 3 cartofi
  • 1 rosie
  • bulion
  • vegeta,piper
  • frunze de patrunjel
  • frunze de telina
  • leustean
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de os de porc cu legume:

Osul se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Se ia spuma.


Ceapa se curata si se taie marunt.Morcovii se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mari,patrunjelul radacina se face la fel si ardeiul se taie cubulete marunt.Intr-o tigaie se pune ulei,se adauga morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mari,patrunjelul ras si ardeiul taiat cubulete mici.


Cand osul e fiert se scoate din oala se curata de carnita daca are,si se adauga in oala ceapa tocata,apoi zarzavatul calit.Se lasa sa fiarba.Se adauga mazarea proaspata si cartofii taiati cubulete.Apoi cand cartofii sunt aproape fierti se adauga fasolea verde si se mai lasa sa fiarba.Cand sunt fierte toate se adauga rosia taiata in cuburi si se lasa sa mai dea un clocot,se mai pune bulion dupa gust,vegeta si piper,si se adauga la sfarsit verdeata tocata marunt.


Se mai da un clocot si se stinge focul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de os de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

gaby_gabytza 1

30.08.2011, 19:01

buna

jolygina 1

30.08.2011, 21:50

Cris2711 1

14.10.2011, 18:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde (post)