Ciorba de os de porc cu legume

de marcela1979 in Ciorbe, 30 Aug 2011 | 5554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 os de porc
  • 1 ceapa
  • 5 morcovi
  • 2 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras sau gogosar
  • 200 gr fasole verde(eu am avut fiarta cu o zi inainte)
  • 200 gr mazare
  • 3 cartofi
  • 1 rosie
  • bulion
  • vegeta,piper
  • frunze de patrunjel
  • frunze de telina
  • leustean
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de os de porc cu legume:

Osul se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Se ia spuma.

Ceapa se curata si se taie marunt.Morcovii se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mari,patrunjelul radacina se face la fel  si ardeiul se taie cubulete marunt.Intr-o tigaie se pune ulei,se adauga morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mari,patrunjelul ras si ardeiul taiat cubulete mici.

Cand osul e fiert se scoate din oala se curata  de carnita daca are,si se adauga in oala ceapa tocata,apoi zarzavatul calit.Se lasa sa fiarba.Se adauga mazarea proaspata si cartofii taiati cubulete.Apoi cand cartofii sunt aproape fierti se adauga fasolea verde si se mai lasa sa fiarba.Cand sunt fierte toate se adauga rosia taiata in cuburi si se lasa sa mai dea un clocot,se mai pune bulion dupa gust,vegeta si piper,si se adauga la sfarsit verdeata tocata marunt.

Se mai da un clocot si se stinge focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de os de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciocanele afumate