Ciorba de pastai cu bors

de nadina73 in Mancaruri de post, 15 Mar 2010 | 6340 vizualizari

 

foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 7oo g pastai rotunde
  • 2-3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • pasat de tomate
  • 1 cana bors sau bors magic
  • pasta de tomate 3-4 linguri
  • sare
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai cu bors:

Se pun marocovi,radacina de patrunjel sa fiarba in apa cu sare taiate in 4-6 bucatele impreuna cu ceapa,se lasa sa dea 3-4 clcocote apoi se pun pastaile de fasole (curatate si taiate bucatele 2-3 cm)si ardeiul tocat,se lasa sa fiarba ,iar cand totul e fiert se pune pasta de tomate si borsul


E delicioasa cu o mamaliguta calda,iar daca nu e de post si cu branza sau cascaval..........e grozava


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai cu bors" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

15.03.2010, 18:22

de mult nu am mai papat asa ciorbita

mariac 1

06.04.2010, 23:52

ce buna ar fi acuma

Bya Ralu 1

01.04.2012, 00:13

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu capsuni
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume