Ciorba de Perisoare

de nico15 in Ciorbe, 12 Dec 2010 | 2482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina potrivita
  • 3 morcovi
  • 1-2 cepe
  • 1 ardei
  • 500 gr carne tocata amestec
  • paste sau orez
  • 1 dovlecel
  • bors
  • sare, piper
  • pasta de tomate
  • 1-2 oua pentru perisoare
  • 1 ou pentru a se bate in ciorba
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de Perisoare:



Se spala si se curata legumele, dupa care se trece la tocarea lor(pot fi si rase pe razatoarea mare). Eu calesc un pic legumele, adaug ceapa, morcovii, telina, ardeii si dovlecelul ultimul,


le las aproximativ 10 minute dupa care, adaug legumele un pic calite in oala de ciorba si incep fierberea.


Separat se pregatesc perisoarele: amestecam carnea cu ouale, asezonam cu sare si piper si formam perisoarele, daca se desfac se pune un pic de faina dar nu foarte multa.



Cand sunt legumele fierte se adauga pastele(daca se doreste se poate foarte bine si fara, dupa gustul fiecaruia) si se continua fierberea, dupa ce acestea sunt fierte se adauga perisoarele


aproape de sfarsit se adauga borsul si pasta de tomate si se bate si un ou. Intr-adevar cam multe: paste, oua, perisoare dar cu un gust deosebit.



Nu pot sa va doresc decat pofta buna si sper sa va placa fotografiile atasate.





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de Perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

tanyapatap 1

12.12.2010, 23:12

MotanLaOale 1

13.12.2010, 13:16

buna

kukibella 1

19.12.2010, 10:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra cu afumatura de porc