Ciorbă de perişoare

de gatitdemine in Ciorbe, 12 Feb 2011 | 1594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne tocată,
  • orez 
  • Legume:
  • morcov,
  • pătrunjel,
  • ţelină şi ceapă
  • Pătrunjel frunze
  • Smântâna  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de perişoare:

1. Ceapa tăiată mărunt se pune la călit .Când devine lucioasă adăugăm orezul. După ce orezul îşi schimbă culoarea oprim focul şi lăsăm să se răcească înlăturând excesul de gasime.


2. Legumele tăiate cubuleţe împreună cu o ceapă întreagă se pun la fiert.


3. Carnea tocată se amestecă cu ceapa şi orezul se sărează şi se adaugă frunzele de pătrunjel tăiate mărunt şi se frământă foarte bine după care formăm perişoarele .


4. Când legumele sunt aproape fierte punem la fiert şi perişoarele.Perişoarele se fierb la foc mic pentru a evita sfăramarea acestora .


5. După ce supă e fiartă o dregem cu smântână şi gata.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de perişoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

DIANA B 1

13.02.2011, 11:41

dupa radauteana , e preferata mea

mirela0911 1

13.02.2011, 13:35

Ne place si noua

MIUTA 1

13.02.2011, 23:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza murata