Ciorbă de perişoare

de gatitdemine in Ciorbe, 12 Feb 2011 | 1874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne tocată,
  • orez 
  • Legume:
  • morcov,
  • pătrunjel,
  • ţelină şi ceapă
  • Pătrunjel frunze
  • Smântâna  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de perişoare:

1. Ceapa tăiată mărunt se pune la călit .Când devine lucioasă adăugăm orezul. După ce orezul îşi schimbă culoarea oprim focul şi lăsăm să se răcească înlăturând excesul de gasime.


2. Legumele tăiate cubuleţe împreună cu o ceapă întreagă se pun la fiert.


3. Carnea tocată se amestecă cu ceapa şi orezul se sărează şi se adaugă frunzele de pătrunjel tăiate mărunt şi se frământă foarte bine după care formăm perişoarele .


4. Când legumele sunt aproape fierte punem la fiert şi perişoarele.Perişoarele se fierb la foc mic pentru a evita sfăramarea acestora .


5. După ce supă e fiartă o dregem cu smântână şi gata.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de perişoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

DIANA B 1

13.02.2011, 11:41

dupa radauteana , e preferata mea

mirela0911 1

13.02.2011, 13:35

Ne place si noua

MIUTA 1

13.02.2011, 23:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare rapida