Ciorba de perisoare

de marcela1979 in Ciorbe, 23 Feb 2011 | 2315 vizualizari

 

aveam o pofta...

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de porc 250 gr
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2 oua
  • 200 gr smantana
  • vegeta,piper
  • leustean,tarhon
  • 1 lingura de bors magic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se pune apa la fiert 4 l .Cand fierbe se adauga ceapa tocata,morcovii si patrunjelul tocat marunt si ardeiul kapia tocat marunt.Se lasa sa fiarba.Intre timp se fac perisoarele astfel:se amesteca carnea tocata cu 1 ou ,vegeta si piper.Cand zarzavatul e pe jumatate fiert se umezesc mainile cu apa si se fac perisoare care se pun in oala cu ciorba.Se lasa sa fiarba 20 de minute la foc mic.


Cand perisoarele sunt fierte se adauga vegeta si piper dupa gust.Se amesteca 1 galbenus de ou cu smantana,se adauga 2 polonice de ciorba si se amesteca aducand la temperatura ciorbei apoi se adauga in oala amestecand.Se pune bors magic,leustean si tarhon uscat dupa gust.Se mai da un clocot si se stinge focul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

24.02.2011, 16:12

Chiar mi-e dor de ciorba de perisoare

marcela1979 1

24.02.2011, 18:02

multumesc motan

marcela1979 1

24.02.2011, 18:02

vino mihaelar ca nu faci decat maxim 1 ora pana la mine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de perisoare