Ciorba de perisoare

de Geanina87 in Ciorbe, 13 Noi 2012 | 3829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 dovlecel verde
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 200 g pulpa de rosii
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • bors
  • patrunjel (eu nu am avut :((
  • Pentru perisoare:
  • o cescuta de orez
  • 300 g carne de vita
  • 1 ou
  • 1 lingura ceapa tocata marunt
  • 1 lingura de morcov ras pe razatoarea mica
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Intr-o oala punem apa la fiert, iar cand clocoteste adaugam legumele: morcovul si dovlecelul rasi pe razatoarea mica, ceapa taiata marunt si ardeiul fasii. Sa nu uitam sa pastram o lingura de ceapa si una de morcov pentru compozitia de perisoare. Cand legumele sunt fierte, se adauga pulpa de rosii impreuna cu uleiul. Se sareaza si dupa inca vreo 5 minute se acreste cu bors.

Intre timp se amesteca ingredientele pentru perisoare si cu mana inmuiata in apa calduta, facem bilute pe care le introducem in ciorba. Am lasat pe foc pana au fiert perisoarele, dupa care am servit cu paine calda de casa!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare a la Motan