Ciorba de perisoare

de Dea_Dea in Ciorbe, 9 Iun 2013 | 1623 vizualizari

 

O ciorba care noua ne place tare mult!

 

INGREDIENTE

  • o punga de legume de ciorba de perisoare (400gr)
  • apa
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare

COMPOZITIE PERISOARE:

  • 150-200 gr carne tocata
  • 1 ou
  • 2 -3 linguri de orez
  • vegeta
  • piper

in plus

  • o mana de taitei
  • 1 ou
  • 2-3 picaturi de otet
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Apa se pune la fiert, cand da in clocot se toarna legumele se lasa la fiert cam 15 min. Se adauga pasta de rosii si se condimenteaza cu sare.


Intre timp pregatim perisoarele:


Carnea se amesteca cu orezul si oul si se condimenteaza cu vegeta si piper.


Se fac bilute si se pun in ciorba, Se lasa la foc mare pana cand se ridica perisoarele deasupra iar apoi se lasa la foc mic.


Se adauga si taitetii. Iar la final cand perisoarele sunt fierte se bate un ou cu 2-3 picaturi de otet , se pune un polonic de ciorba fierbinte sa se dezlege un pic oul si se da drumul in oala peste ciorba.Se amesteca, pe pune patrunjelul si se stinge focul.


POFTA BUNA!!


 

TIPS-URI

1

Ciorba se poate acri si cu bors.

2

Taiteii nu sunt obligatorii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dea_Dea 1

09.06.2013, 21:05

Dia pai am zis sa mancati si restul nu numai ciorba

Sim0na 1

10.06.2013, 14:57

Una din preferatele noastre!

Ligia Bxl 1

30.11.2013, 18:39

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de perisoare