Ciorba de perisoare

de Cris2711 in Supe/Ciorbe, 7 Sep 2013 | 7297 vizualizari

 

O ciorba preferata de noi,am avut-o chiar in meniul de la nunta,imi place varietatea de legume.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de porc
  • 1 chifla simpla
  • 1 cartof mare
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 1 radacina telina
  • 1 radacina pastarnac
  • 100 ml suc de rosii
  • leustean
  • patrunjel verde
  • 1 foaie de dafin(optional)
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Legumele se curata ,se spala si se taie in cubulete mici.

Prepararea perisoarelor:

Intr-un castron se amesteca bine carnea de porc tocata cu doua linguri de ceapa,din ceapa tocata.

Se adauga un ou si chifla inmuiata in apa,care se strecoara de apa.

Se adauga sare si piper.

Se adauga si o lingurita de boia si usturoi,dupa gust.

Se amesteca bine si se formeaza perisoarele de marime mijlocie.

Prepararea ciorbei:

Intr-o oala se adauga  2 l de apa, in care se pun legumele la fiert.

Cand incep sa fiarba ,se adauga perisoarele ,sarea,piperul si sucul de rosii.

Se lasa sa fiarba bine,pana cand sunt carnea si legumele fierte.

Cand este gata se adauga patrunjel verde tocat marunt si leustean tocat.

TIPS-URI

1

o chifla simpla inmuiata in apa si stoarsa bine apoi,in perisoare

2

verdeturile se adauga la sfarsit,isi pastreaza aroma si culoarea

3

se poate servi si cu smantana si ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare