Ciorba de perisoare

de fr3ya20 in Ciorbe, 9 Mai 2014 | 3181 vizualizari

 

Este foarte buna si hranitoare.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata
  • 3 linguri orez
  • sare,piper,cimbru
  • 1 ou
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • leustean verde
  • 1,5 l apa
  • 1 lingura bors magic Knorr
  • 150 gr pasta de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Punem apa la fiert,cand a dat in fiert adaugam legumele tocate si pasta de rosii,lasam sa fiarba.


Intre timp pregatim perisoarele: adaugam peste carnea tocata 1 ou,condimentele si 3 linguri de orez(care a fost spalat inainte) si amestecam bine.Luam cate un cocolos de carne si facem bilute potrivite.


Cand legumele sunt aproape fierte adaugam perisoarele pe rand si lasam sa fiarba,cand se ridica la suprafata perisoarele mai lasam 5 minute la foc mic si adaugam lingura de bors,mai lasam 5 minute si dam la o parte.


Adaugam leusteanul verde tocat marunt si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

09.05.2014, 19:48

Foarte buna si arata bine

babi5 1

09.05.2014, 20:01

mihaelar63 1

14.05.2014, 09:49

Imi place mult prezentarea !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec