Ciorba de perisoare

de Bunica in Ciorbe, 10 Mai 2014 | 1410 vizualizari

 

Ciorba de perisoare din carne de pui este usoara si foarte mult iubita de copii.Asa ca ampreparat-o si a iesit foaaaaaaaaarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie sau alba
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 cartof
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 200 g. suc de rosii
  • 3 pulpe superioare de pui tocate
  • o legatura ceapa verde
  • o ;egatura patrunjel
  • 50 g. orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • o legatura leusten verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Ceapa impreuna cu radacinoasele se curata,spala si toaca marunt.

Intr-o oala de 5 l. se pune apa(pana la jumatate)la fiert.

Cand apa clocoteste se pun legumele tocate.

Se lasa sa fiarba pana cand morcovul este fiert pe jumatate.

Intre timp ne ocupam de perisoare.

Ceapa verde se  curata,spala .Patrunjelul se curata folosind doar frunzele.

Cepa impreuna cu patrunjelul se pun in blender si se  maruntesc.

Carnea tocata o amestecam cu ceapa,patrunjelul,orezul spalat,sare,piper si un ou.

Firmam cu mana umeda bilute rotunde cat vrem de mari si le dam drumul in oala cu cioba.

Cand perisoarele se ridica ,adaugam sucul de rosii si lasam sa dea cateva clocote(pana dispare spuma care se formeaza).

Stingem focul.

Batem oul intr-un castron,il varsam in ciorba si amestecam repede,pentru a se forma zdrente.

Lasam sa se raceasca putin si punem leusteanul tocat marunt.

 

 

TIPS-URI

1

Leusteanul il pun cand ciorba s-a racit putin pentru a dat mai multa aroma.

2

Ciorba se poate acri cu bors sau zeama de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

MOKUSKA 1

10.05.2014, 22:24

mirela0911 1

11.05.2014, 10:02

E preferata noastra!

JulyCris 1

12.05.2014, 18:00

Am si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!