Ciorbita de zarzavat cu smantana

de Mihaela11_jo in Ciorbe, 12 Feb 2011 | 4617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida de marime medie  
  • 3-4 dovlecei mici  
  • 3-4 morcovi  
  • 1 cartof mare  
  • 1 cana mazare verde  
  • 1 ceapa de marime medie  
  • 2 rosii  
  • 3 linguri ulei de masline -
  • 1 mana de frunza de patrunjel  
  • 2 lingurite legume Deli’kat  
  • sare dupa gust  
  • piper proaspat macinat dupa gust  
  • 2 lingurite faina  
  • 1 cutie smantana Nestle( 170gm)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de zarzavat cu smantana:

Legumele se curata si se spala.

Doi morcovi se rad pe razatoarea mare si doi se taie bucati mici sau rondele.

Doi dovlecei se rad pe razatoarea mare si doi se taie patratele.

Cartoful se taie patratele mici.

Conopida se desface in buchetele medii.

Miezul rosiilor se scoate cu o lingura speciala.

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in uleiul de masline cu morcovii si cartoful 3-4 minute; se adauga apoi apa fierbinte ,restul legumelor, sarea, piperul, Deli’kat si frunza de patrunjel taiata marunt.

Se fierbe acoperita 25 de minute.

Se freaca smantana  cu 2 lingurite de faina si se adauga la ciorbita la ultimele clocote.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de zarzavat cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura