Ciorba de perisoare

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 2 Aug 2010 | 4773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • perisoare:
  • -600g carne tocata
  • -3-4 linguri orez
  • -1 ou
  • -delikat
  • ciorba:
  • -1 morcov mare
  • -2 ceape
  • -1 ardei rosu
  • -1 ardei galben
  • -2 rosii
  • -2 lg pasta de tomate
  • -patrunjel,leustean
  • -sare,piper
  • -1 lingura si jum de bors maggi(sau 250 ml bors)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

1. Legumele se taie cubulete sau cum vreti si se calesc in putin ulei,apoi se adauga apa si se pune la fiert.



2. Intre timp facem perisoarele:amestecam carnea cu orezul,oul si delikatul si formam perisoarele.Cand ciorba a dat intr-un clocat reducem flacara si punem perisoarele cu grija in oala,iar apoi marim flacara si lasam sa fiarba.Cand au fiert perisoarele pe jumatate se face sosul de rosii:rosiile se pun in apa clocotita si se lasa 5 min pe foc,se decojesc si se pun intr-un blender impreuna cu pasta de tomate si obtinem un sos gros.



3. Dupa aprox. 1 h incercati perisoarele si daca sunt fierte adaugati borsul si mai lasati putin sa fiarba!servim cu patrunjel si leustean.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Corinuta 1

03.08.2010, 00:02

E preferata mea...

Cris2711 1

24.12.2010, 13:49

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 21:45

foarte gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Ciorba a la grec de pui