Ciorba de perisoare cu bors

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 6 Ian 2015 | 1616 vizualizari

 

O ciorbita iubita de familia mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata afumata si grasime
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 bucata de telina
  • 2 radacini de patrunjel
  • patrunjel
  • 100 gr orez
  • 100 gr de suc de rosii
  • 1 kg de bors
  • sare
  • piper
  • leustean
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu bors:

Curatam si spalam toate legumele pentru ciorba,se dau prin razatoare si se pun in oala in care fierbem ciorba si lasam sa de-a in clocot.


Intr-un castron punem carnea tocata. Adaugam orezul spalat bine,ceapa calita,ouale,patrunjelul tocat marunt,sare si piper dupa gust.Omogenizam bine compozitia si lasam deoparte circa 5 minute. Cu mana umeda formam bilute rotunde,pe care le lasam deoparte pana cand legumele sunt aproape fierte.


Cand legumele sunt aproape fierte,adaugam perisoarele.Lasam sa mai dea in cateva clocote, pana cand carnea si orezul sunt fierte.


După ce toate ingredientele sunt bine fierte, se adaugă sucul de rosii . Se mai lasă 10 minute la foc potrivit, după care se adauga borsul fiert separat.Potrivim de sare si piper si punem verdeata.


Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

borsul se da in clocot inainte de a fi pus în ciorba, nu se pune rece, nici încalzit ci fierbinte.

2

se poate servi si cu smantana si ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu bors" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Panacris 1

07.01.2015, 17:39

Savuroasă! Dar îmi place tare mult și farfuria

marcela1979 1

08.01.2015, 01:34

mirela0911 1

08.01.2015, 13:37

Buna ciorba!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi acrita cu bors