Ciorba de perisoare cu cartofi

de mihaelar63 in Ciorbe, 23 Feb 2015 | 2598 vizualizari

 

Am inlocuit orezul in ciorba de perisoare cu cartofi .

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 tije apio[ telina verde ]
  • 2 foi dafin
  • 4 cartofi
  • 1 pahar bulion rosii
  • otet cu ardei iute [ ardeiul iute se pune la macerat in otet ]
  • sare
  • Perisoare :
  • 700 gr carne tocata vitel
  • 1 ou
  • 1 lingura pasta ardei rosu
  • 1 lingura ceapa verde tocata
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu cartofi:


  1. Se curata legumele si se toaca .

  2. Intr-o oala cu 3 l apa se pune ceapa , morcovii , telina si frunzele de dafin la fiert.Sarati.

  3. Dupa 15 minute taiati cuburi cartofii si ii adugati la fiert.

  4. Preparati perisoarele amestecand ingredientele date .

  5. Cu mana unsa cu putin ulei formati bilute mici pe care le asezati pe o planseta . Cand ati terminat de formatat toata compozitia introduceti perisoarele in ciorba .

  6. In acest moment reduceti intensitatea focului . Apa nu trebuie sa clocoteasca puternic pentru ca perisoarele sa nu se sfarme .

  7. Se la sa sa fiarba la foc mic inca 10 minute .

  8. La sfarsit se drege ciorba cu bulion , otet iute , sare . se mai lasa sa dea un clocot .

  9. Serviti ciorba cu verdeata presarata deasupra .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mirela0911 1

24.02.2015, 14:22

Bunatate de ciorba!

RuxyRux 1

24.02.2015, 19:24

tarasmariana 1

25.02.2015, 04:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare