Ciorba de post cu legume,orez si busuioc

de Valclaudia in Ciorbe, 17 Dec 2014 | 863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 radacina telina
  • 2 morcovi
  • 1 ceasca orez
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri pasta de busuioc (busuioc cu sare in ulei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post cu legume,orez si busuioc:

Curatam si spalam legumele

Ceapa o tocam marunt si o calim usor in ulei.

Adaugam apoi telina si pastarnacul taiate cubulete, rondelele de morcov, bucatile/fasiile de ardei.

Sotam legumele la foc iute cca 5 minute, amestecand sa nu se prinda de oala.

Adaugam bobitele de mustar, sare si piper dupa gust, punem cca 2,5 -3 l apa rece si lasam sa fiarba ciorba la foc potrivit 20 minute.

Clatim orezul in apa rece,apoi il adaugam in oala si il lasam la fiert pana se umfla (inca 10 minute).

Oprim focul, adaugam pasta de busuioc si lasam 5 minute sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post cu legume,orez si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

_Alina_ 1

18.12.2014, 09:39

jolygina 1

18.12.2014, 10:12

MOKUSKA 1

18.12.2014, 11:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!