Ciorba de perisoare cu iaurt

de katty in Ciorbe, 5 Iul 2020 | 371 vizualizari

 

O ciorbita delicioasa pe care o savurez oricand cu placere.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi mici sau 1 mai mare
  • 1 bucata telina
  • 1 lingura orez
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 ou+2 galbenusuri
  • 200 gr iaurt grecesc
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu iaurt:

Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa marunt, morcovul si telina cubulete mici, ardeiul gas cubulete mici, cartoful cuburi mai mari. Intr-o oala punem la fiert in apa cat sa le acopere legumele, mai putin cartoful. Amestecam intr-un castron carnea tocata cu orezul spalat, sare, piper si oul intreg. Fierbem legumele 10 minute, dupa care mai completam cu putina apa si cand lichidul incepe sa fiarba adaugam pe rand, perisoarele formate in mana. Fierbem aproximativ 20 de minute pana carnea si orezul sunt fierte. Adaugam sare, piper dupa gust, completam cu apa daca este nevoie. Batem iaurtul cu cele 2 galbenusuri. Adaugam leusteanul si dregem ciorba cu amestecul de galbenusuri si smantana turnamd lichid fierbinte peste ele, in timp ce amestecam, apoi turnam amestecul in oala. Servim ciorba fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

07.07.2020, 21:03

Tare gustoasa!

mihaelar63 1

11.07.2020, 03:33

Pe placul nostru . Buna idee . Idem ,trebuie sa revinain meniu

dantes 1

12.07.2020, 09:37

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 21:31

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

ieri la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

ieri la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

ieri la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare