Ciorba de perisoare cu iaurt

de katty in Ciorbe, 5 Iul 2020 | 3837 vizualizari

 

O ciorbita delicioasa pe care o savurez oricand cu placere.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi mici sau 1 mai mare
  • 1 bucata telina
  • 1 lingura orez
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 ou+2 galbenusuri
  • 200 gr iaurt grecesc
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu iaurt:

Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa marunt, morcovul si telina cubulete mici, ardeiul gas cubulete mici, cartoful cuburi mai mari. Intr-o oala punem la fiert in apa cat sa le acopere legumele, mai putin cartoful. Amestecam intr-un castron carnea tocata cu orezul spalat, sare, piper si oul intreg. Fierbem legumele 10 minute, dupa care mai completam cu putina apa si cand lichidul incepe sa fiarba adaugam pe rand, perisoarele formate in mana. Fierbem aproximativ 20 de minute pana carnea si orezul sunt fierte. Adaugam sare, piper dupa gust, completam cu apa daca este nevoie. Batem iaurtul cu cele 2 galbenusuri. Adaugam leusteanul si dregem ciorba cu amestecul de galbenusuri si smantana turnamd lichid fierbinte peste ele, in timp ce amestecam, apoi turnam amestecul in oala. Servim ciorba fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec