Ciorba de fasole boabe cu tarhon

de MOKUSKA in Ciorbe, 2 Mai 2014 | 1623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole boabe
  • 1 scaricica afumata
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 felie de telina
  • 1 ardei gras
  • tarhon
  • 2 linguri bulion sau putin suc de rosii
  • sare
  • pentru acrit dupa plac: zeama de lamaie, otet de tarhon, sare de lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu tarhon:

Se spala fasolea, daca este nevoie lasam in apa o noapte la frigider. (eu am avut fasole de la mama de anul trecut, care a fiert in 30 minute).


Spalam scaricica si o punem la fiert intr-un vas mai micut, daca scade apa cat timp fierbeti mai asaugati apa fiarta peste. Aceasta trebuie lasata la fiert mai mult timp decat zarzavatul. Intr-un alt vas cu apa punem fasolea sa dea in clocot 3 minute, dupa care aruncam apa. Zarzavatul, ceapa, ardeiul se curata, se spala si se toaca (nu foarte marunt), se pun la fiert cu fasolea, bulionul si putin tarhon. Dupa ce a fiert scaricica amestecam cu tot cu zeama in care a fiert cu fasolea, adaugam sare dupa gust, tarhon si acrim ciorba (optional).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dya Daniela Andrei 1

02.05.2014, 21:48

Vai!!!

MIUTA 1

03.05.2014, 19:19

MOKUSKA 1

03.05.2014, 20:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole galbena pastai