Ciorba radauteana

de RoXx in Ciorbe, 1 Mar 2013 | 4137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr. piept de pui
  • 2 l apa
  • 150 gr. smantana
  • 2 galbenusuri de ou
  • o ceapa marime medie
  • 2 morcovi
  • 2 ardei kapia
  • 1 pastarnac marime medie
  • 1 legatura patrunjel
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 gr. radacina telina
  • 20-25 ml otet
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se curata si se spala toate legumele . La ardei se scot semintele si se taie pe jumatate. Pieptul de pui se spala. Intr-o oala se adauga 2 l de apa, un praf de sare, pieptul de pui, legumele si se pun la fiert pentru 30-40 de minute la foc potrivit. Se curata usturoiul si se da pe razatoarea mica .Dupa ce au fiert se ia oala de pe foc, se scot legumele si carnea si se lasa putin la racit. Pieptul de pui se taie fasii. Ceapa, pastarnacul si telina se paseaza cu blenderul pana se obtine un piure. Morcovii si ardeiul se taie cubulete.

Se pun intr-un castron 300 ml din supa in care au fiert legumele si carnea. Intr-un castron se pune smantana si peste galbenusurile de ou, usturoiul si se amesteca pana la omogenizare cu o lingura de lemn. Peste aceasta compozitie se pun cele 300 de ml din supa si se amesteca bine. Se pune oala din nou pe foc si se adauga piureul format din ceapa, pastarnac si telina. Apoi se pun morcovii si ardeii taiati si amestecul din smantana si galbenusuri. Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa pe foc un clocot apoi se ia de pe foc si se adauga otetul si patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

RoXx 1

01.03.2013, 19:41

Multu merisor

Rocsi 1

01.03.2013, 20:15

RoXx 1

01.03.2013, 21:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana