Ciorba de perisoare cu legume

de nadina73 in Ciorbe, 26 Aug 2010 | 3643 vizualizari

 

Este una dintre ciorbele preferate ,insa cei mici stramba din nas cand vad legume,zarzavaturi...le plac mai mult perisoarele

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 4-5 linguri de orez
  • 1 oua
  • sare
  • piper
  • morcovi 2-3
  • telina 1 feliuta
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 500 ml bors de casa
  • pasta de tomate 200 g
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 3 linguri de ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu legume:

Se curata morcovul,telina, patrunjelul si ardeiul. Se taie julien sau, ma rog, cum va place (sincer, am un aparat cu care tai si merge mai usor)


Se calesc putin in ulei 3-4 minute dupa care se pun intr-o oala mai mare cu apa ,cu sare si ceapa intreaga iar cand incep sa fiarba se pun perisoarele facute mici.


Carnea tocata se amesteca bine cu sare,piper ,orez si oul crud, dupa care se formeaza perisoare mici in mana(eu le fac mai mici ,imi plac mai mult)si se pun in apa cu legumele,se lasa sa fiarba la foc potrivit cu capac.


Cand toate sant fierte se pune borsul si pasta de tomate. La final se pune patrunjel verde tocat


Se serveste simpla sau cu smantana


PS: poze nu am ,am avut probleme cu calc si am pierdut si niste retete asta e se mai intampla. Mi-a parut tare rau, dar sper sa nu se mai intample nimic , a fost o cadere pe retea si se pare ca au picat cam multe calculatoare. Am sa pun doar poza finala cu ce a mai ramas in frigider


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

nadina73 1

29.08.2010, 14:52

mena

mariac 1

29.08.2010, 21:17

nadina73 1

30.08.2010, 00:52

buni da azi ai mancat nu gluma

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz dreasa cu iaurt