Ciorba de perisoare cu os de vita

de Bya Ralu in Ciorbe, 10 Aug 2013 | 8428 vizualizari

 

reteta am luat-o de pe site-ul acesta,sunt mai multe tipuri de retete de incercat,a iesit foarte buna http://www.apropo.ro/life-style/culinar/retete-ciorba-de-perisoare-11-retete-pentru-ciorba-de-perisoare-10397242

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vita
  • 1 rosie mare
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • patrunjel
  • sare/piper/ghimbir
  • 2 linguri de otet din tarhon+ tarhon
  • leustean uscat
  • ulei de masline

Pentru perisoare:

  • 300 g carne mixta tocata de porc si vita
  • 1 lingura de orez
  • 1 lingura de patrunjel tocat marunt
  • sare/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu os de vita:

Osul de vita se opareste intr-o oala cu apa clocotita.Se scoate si se pune la fiert in apa rece cu sare si piper,se lasa la fiert la foc mic.

Ceapa se toaca marunt,pastarnacul il taiem cubulete si le punem la calit in ulei de masline cu putina sare si praf de ghimbir.Dupa cateva minute se pune si morcovul si telina date pe razatoarea mare.

Dupa ce s-au calit se adauga in oala de ciorba si se lasa in continuare la fiert.

Dupa 30 minute se prepara perisoarele:

Se amesteca carnea tocata cu sarea,piperul,patrunjelul tocat marunt si orezul calit in putin ulei.

Se umezesc palmele si se formeaza perisoarele.

Se pun pe rand in oala de ciorba si se lasa 15-20 minute sa se fiarba.Se adauga si rosia taiata cubulete.

La sfarsit punem tarhonul si otetul,leusteanul si patrunjelul tocat marunt.

Se mai adauga condimente dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu os de vita" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare