Ciorba de perisoare cu praz si dovlecel

de Bya Ralu in Ciorbe, 7 Oct 2014 | 2445 vizualizari

 

Cred ca am vreo 4 luni de cand trebuie sa pun reteta asta :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 praz
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • telina
  • pastarnac
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • vegeta,piper alb,leustean
  • patrunjel proaspat

Pentru perisoare:

  • carne de vita
  • 1 lingura de orez
  • sare/piper
  • putin patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu praz si dovlecel:

Ceapa se toaca marunt,telina se da pe razatoarea mare,pastarnacul il taiem rondele,la fel si morcovul si ceapa verde.

Se pun la calit pentru cateva minute cu ulei de masline dupa care se pun in oala de ciorba unde am pus apa in prelabil.

Orezul se caleste putin in ulei de masline,se pune peste carnea tocata,impreuna cu condimentele si putin patrunjel tocat marunt.

Se formeaza perisoarele,si se adauga in oala de ciorba.

Dovlecelul se taie feliute subtiri,prazul il taiem rondele,se adauga mai spre sfarsit cand carnea si legumele sunt aproape fierte.

Se adauga condimentele dupa gust si rosiile cuburi.

Cand este gata adaugam patrunjelul proaspat tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Inainte de ciorbita de bea un pahar de palinca

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu praz si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Micutza Luana 1

08.10.2014, 05:36

Bya Ralu 1

08.10.2014, 16:32

tanyapatap 1

13.12.2014, 19:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de tarhon