Ciorba de scarita cu paste fainoase

de Valclaudia in Ciorbe, 22 Oct 2013 | 2124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • scarita de porc afumata (cca 500 gr)
  • 3 morcovi mici
  • 2 cepe mici
  • 2 ardei rosii
  • 3 linguri de ulei
  • cca 100 gr. paste fainoase
  • cca 50 gr. fidea cu ou
  • telina verde
  • marar verde
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de scarita cu paste fainoase:

Spalam scarita de porc sub jet de apa rece. O taiem bucati.


Curatam si spalam legumele.


Tocam ceapa si ardeiul, le calim in 3 linguri de ulei.


Asaugam morcovii taiati rondele. Calim cca 5 minute, adaugam bucatile de scarita, foaia de dafin, sare si piper dupa gust. Punem cca 3-4l apa rece si lasam sa fiarba totul la foc potrivit pana fierbe carnea.


Adaugam pastele fainoase si lasam sa fiarba la foc mic cca 5 minute.


Adaugam 1 lingura pasta de tomate, amestecam bine sa se dizolve in ciorba, punem fideaua, presaram telina verde si marar verde tocat apoi stingem focul.


Lasam 5 minute sa se intrepatrunda aromele apoi servim.


Pofta buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de scarita cu paste fainoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

22.10.2013, 21:01

Ciorba cu scarita este foarte gustoasa

diaconta 1

22.10.2013, 23:19

ce gustoasa

florycyk 1

23.10.2013, 11:00

minunata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de afumătură cu zeamă de varză