Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de JulyCris in Ciorbe, 14 Feb 2014 | 2634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr carne tocata(depinde de marimea oalei)
  • 1-2 oua
  • 3-4 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • suc de rosii(3 linguri)
  • radacinoase(optional)
  • patrunjel
  • 1 l zeama de varza
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Se pune apa la fiert. Cand a dat in clocot,se da focul mic si se pun perisoarele facute din:


-carnea tocata amestecata cu oul,sare sau delikat,o ceapa taiata marunt,patrunjel tocat si o mana orez(optional).


Se ia spuma de deasupra si se lasa sa fiarba cam 20 de minute. Intre timp pregatim legumele. Ceapa se curata si se toaca marunt,morcovul se da pe razatoare si se caleste in putin ulei pt un plus de culoare,ardeiul se toaca si el marunt. Cand supa nu mai face spuma,se adauga legumele taiate marunt si se lasa la fiert. Cand supa din oala a secat cam un sfert,se adauga zeama de varza si sucul de rosii. Aici,fiecare adauga dupa gust.Unora le place mai acra,altora mai putin acra. Se mai fierbe cam 15-20 de minute,se adauga o mana fidea,iar dupa ce ati oprit focul,patrunjelul tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Atentie la sare! Zeama de varza e si ea sarata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

babi5 1

17.02.2014, 12:12

Krystyan Trendy 1

23.12.2014, 10:15

foarte buna

UrsanMihaela 1

24.01.2018, 10:45

buna o ciorbita de perisoare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Dovlecei pane

ieri la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza