Ciorba de fasole cu praz si zucchini

de Bya Ralu in Ciorbe, 11 Oct 2014 | 1424 vizualizari

 

o combinatie delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 costita afumata
  • fasole
  • 1 praz
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel-zucchini
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri bulion
  • vegeta/boia dulce/piper alb
  • 2 linguri bors maggi cu smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • tarhon uscat/leustean
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu praz si zucchini:

Fasolea se pune la fiert in 3 ape.


Costita afumata se taie in bucati,se pune la fiert la foc mediu.


Dupa ce am fiert fasolea in cele 3 ape,se pune in oala de ciorba.


Ceapa se toaca marunt,iar morcovul il taiem rondele sau in bucati mai mici si le punem la calit cateva minute in ulei de masline.


Se adauga in oala de ciorba impreuna cu condimentele.


Prazul se taie rondele,iar zucchini se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja.Se adauga la sfarsit cand carnea si fasolea sunt fierte.


Se amesteca faina cu putina apa,cu borsul maggi si cu bulionul si se toarna in oala de ciorba.


Se mai lasa 10 mic las sa fiarba,se pune tarhonul si leusteanul,se condimenteaza dupa gust.


Dupa ce oprim focul adaugam patrunjelul tocat marunt


 

TIPS-URI

1

se serveste cu salata de ceapa rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu praz si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Bya Ralu 1

12.10.2014, 17:10

mirela multumesc

Bya Ralu 1

12.10.2014, 17:11

babi

roxana_simona 1

15.10.2014, 18:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe