Ciorba de perisoare din piept de pui

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 3 Noi 2013 | 1907 vizualizari

 

30 perisoare

 

INGREDIENTE

  • 6 cepe micute
  • 3 morcovi
  • 1 piept mare de pui (800g)
  • 150g orez
  • marar
  • patrunjel
  • 2 oua
  • 1 ardei gras
  • 3-4 frunze de telina
  • 6 rosii decojite
  • sare
  • 100 ml bors
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din piept de pui:

Se dezoseaza pieptul de pui,se spala cu apa rece,apoi se toaca prin masina de tocat.


Curatam cepele ,le spalam , apoi 2 cepe curatate se toaca prin masina de tocat sau se dau pe razatoarea mica. Adaugam la compozitia de perisoare,sarea,mararul (spalat si tocat marunt),ouale,3 linguri de orez (75g) si putin piper .Amestecam bine compozitia.


Separat se pun intr-o oala 3 l apa cu sare(dupa gust).Adaugam pe rand ,2 cepe tocate ,3 morcovi (spalati si tocati cubulete),ardeiul gras ( curatat de seminte ,spalat si tocat cubulete).


Separat intr-o tigaie ,calim 2 cepe tocate marunt cu putin ulei.Adaugam rosiile decojite (de preferat tocate cubulete),putina sare si lasam sa se inabuse putin.Sosul de rosii obtinut il rasturnam in oala cu legume (cand legumele sunt fierte).


Apoi spalam frunzele de telina, le tocam si le adaugam la ciorba ,adaugam borsul strecurat,restul de orez si lasam 5 minute sa clocoteasca .


Intr-un bol micut punem putina apa calduta si incepem sa facem perisoarele.Formam bilute de marimea unei nuci. Din cand in cand umezim mainile cu apa calduta pentru a nu se lipi perisoarele.


Punem perisoarele usor in ciorba, lasam 5-10 minute sa fiarba ,apoi oprim flacara si mai lasam 10 minute acoperit.


Se serveste calda cu putin patrunjel tocat .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

_Alina_ 1

04.11.2013, 07:54

Andreea Caroline 1

04.11.2013, 10:11

O ciorba pe gustul meu

tanyapatap 1

04.11.2013, 21:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui