Ciorba de peste

de ony in Ciorbe, 23 Noi 2010 | 6568 vizualizari

 

n-am mai facut de mult dar azi am preparat-o...

 

INGREDIENTE

  • un peste
  • o legatura ceapa verde
  • un ardei
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 0 linguritza baza pt mancaruri
  • sare
  • o mana de orez
  • 1/2 cutie rosii in bulion
  • bors magic
  • o legatura leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

se pune apa la fiert,cand da in clocot se adauga legumele spalate si curatate,se adauga baza pt mancaruri,iar cand sunt aproape fierte legumele se pune orezul.

intre timp pestele se curata si se spala f bine;se va adauga in ciorbita in ultimele 10 minute de preparare; tot atunci adaugam si rosiile,borsul,potrivim de sare,punem si o lingura de ulei,mai lasam sa dea un clocot dupa care adaugam verdeatza tocata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Laly 1

23.11.2010, 21:33

Vin si eu la un castronel

raus 1

23.11.2010, 21:59

azi te-ai profilat pe ...........peste....exact pe gustul meu...pacat ca doar ce m-am ridicat de la masa... si acum a inceput si meciul

ony 1

24.11.2010, 16:48

au fost facute la distanta de o zi dar n-am avut timp sa le postez,asa ca.....

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de cega si caras