Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Pestele se portioneaza, se spala.
Legumele se curata, se toaca.
Intr-o oala se pune la fiert apa cu sarea. Cand apa incepe sa fiarba bine se adauga ceapa, ardeiul, morcovul si orezul. Cad au fiert pe jumatate se adauga pestele.
La final se pun rosiile din borcan. Se potriveste de sare.
Am adaugat, la final, 3 linguri de otet balsamic. Am lasat sa mai fiearba 5 minute.
Am adaugat leustean verde.
Pofta buna!
1
atentie la orez! eu am putut pune legumele impreuna cu orezul, deoarece am mai gatit cu el si stiam cat de bine fierbe.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola