Rulouri de peste cu legume la cuptor

de Julie in Peste, 4 Aug 2010 | 11576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. file de peste
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • sare, piper,vegeta
  • 50 ml vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de peste cu legume la cuptor:

Spalam si curatam legumele, apoi le taiem astfel: ardeiul gras si morcovul in betisoare subtiri, ceapa pestisori, dovlecelul in felii subtiri pe lungime.

Presaram  feliile de dovlecel cu sare si le calim 1-2 minute,in putin ulei, apoi le scoatem pe servete de hartie.

Ceapa, ardeiul si morcovul le calim 3-4 min. in o lingura cu ulei.Saram si piperam.

Spalam fileul de peste, il stergem bine cu prosoape de hartie, il saram si piperam apoi il taiem in bucati mai mici.

Formam rulourile astfel: asezam o bucata de peste, deasupra o felie de dovlecel , putin din amestecul de legume calite si rulam strans. Prindem cu scobitori.

Asezam rulourile intr-un vas de yena, in care am pus vinul ,o lingura cu ulei si putina vegeta. Dam vasul la cuptor pentru 30 min. Putem servi rulourile alaturi de salata de morcov.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de peste cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Peste la gratar