Pasta de avocado cu peste afumat

de gugugh in Peste, 21 Feb 2011 | 4357 vizualizari

 

Reteta o am de la edith frincu , merita incercata , fff buna si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 buc avocado copt
  • 50 gr peste afumat (eu am folosit macrou afumat jumate de peste)
  • 1 linguritza mustar (eu am uitat sa adaug )
  • 2 fire ceapa verde (eu am folosit o ceapa rosie mica)
  • putin ardei rosu (eu am folosit jumate de ardei kapia)
  • 1 catel usturoi(eu am folsoit 2 ne place mai mult cu usturoi)
  • 2 linguri suc de lamaie(eu am folsit sucul de la jumate de lamaie)
  • sare piper daca mai e cazul
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de avocado cu peste afumat:

Avocado il taiem pe jumate scoatem samburele si il pasam cu furculita impreuna cu sucul de lamaie ca sa nu oxideze repede.


pestele , ceapa, ardeiul gras taiate marunt, usturoiul il zdrobim si il maruntim bine. omogenizam toate ingredientele bine si in mijlocul compozitiei punem unul din samburii de avocado ca sa nu oxideze repede. dam la rece pana in momentul servirii.


Servim pe paine prajita

 

TIPS-URI

1

avocado tb sa fie mai moale la palpare ca sa stim cand e copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de avocado cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

LUK 1

21.02.2011, 14:23

excelent

tanyapatap 1

21.02.2011, 15:35

mamaieelena 1

21.02.2011, 17:01

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Macrou afumat