Ciorba de porc cu legume

de Bya Ralu in Ciorbe, 7 Mar 2012 | 1838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne porc(eu am folosit bucati de gulas)
  • 1 tavita legume(morcov,ceapa,telina)
  • 1 ou
  • 2 cartofi
  • patrunjel
  • 1/2 ardei gras rosu
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu legume:

Carnea se taie cubulete mici si se pune la fiert in oala de ciorba impreuna cu ceapa intreaga. Legumele se taie dupa preferinte si se calesc in putin ulei de masline, dupa care se adauga in ciorbita. Separat se taie 2 cartofi cubulete si se pun la fiert, cand sunt aproape gata se adauga in oala de ciorba si se pune sare, piper si putin bors de la maggi. Cand e aproape gata se bate un ou si se pun franjulete in ciorba, adaugam si patrunjelul si se poate servi!

 

TIPS-URI

1

Neaparat sa beti un paharel de palinca la ciorbita

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

09.03.2012, 02:07

mersi simo

MIUTA 1

09.03.2012, 17:29

Bya Ralu 1

09.03.2012, 19:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu oase garf afumate