Ciorba de porc cu orez

de kamy in Ciorbe, 21 Dec 2010 | 19192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne de porc fara os
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 pumni orez
  • cimbru
  • sare,piper
  • o foaie de dafin
  • 2 cuburi concentrat de bors cu legume
  • 2 oua
  • 400 ml. lapte
  • 1 ling.otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu orez:

Carnea am taiat-o bucati mai mari,am calit-o in 3-4 lg.ulei dupa care am adaugat ceapa taiata marunt,morcovii si telina rase.Le-am calit pana s-au inmuiat dupa care am adaugat apa fierbinte frunza de dafin,cimbru cat iei intre 2 degete si am lasat sa fiarba la foc mic.Cand e fiarta carnea se adauga orezul spalat bine,sare,piper si mai lasam sa fiarba 10 min dupa care adaugam borsul dupa gust si cele 2 abusuri batute putin.Lasam sa dea in 2-3 clocote si oprim focul.

Galbenusurilr le frecam bine cu 1 ling.de otet,adaugam 400 ml lapte,putin cimbru si dregem ciorba.

Cine doreste poate sa-si puna in farfurie smantana.

Pofta buna!!!

Ciorba am facut-o intr-o oala de 4 l.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (53)

kamy 1

30.12.2010, 00:18

susu..daca nu are frunze...

mena29 1

01.01.2011, 11:51

La multi ani,Iubita!!!!!!!!

kamy 1

07.01.2011, 10:20

mena... multumesc la fel...cu intarziere

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume