Ciorba de potroace de curcan cu zeama de varza

de Nadyne in Ciorbe, 21 Dec 2016 | 4580 vizualizari

 

  Recomandata petrecaretilor! Avand in vedere ca ne asteapta zile "grele", este binevenita.

 

INGREDIENTE

  • 800 g -1kg tacamuri de curcan
  • 2 cepe
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ţelină mică
  • 2 ardei grasi, rosu si verde
  • 1 /2 cutie rosii cuburi in bulion
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri de orez
  • 1 legătură leuştean
  • 1 l zeama de varza
  • cimbru
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace de curcan cu zeama de varza:

     Spalam si taiem, daca e nevoie, tacamurile si le punem la fiert in apa rece.

     Spumam si lasam sa fiarba bine carnea.

    Intre timp, taiem legumele: ceapa marunt, ardeii fasii, iar morcovii si telina le razuim pe razatoarea cu ochiuri mari.

     Cand carnea este aproape fiarta, adaugam legumele si cimbrul.

     Dupa vreo 10 minute, punem cartofii, taiati cuburi si orezul.

    Spre final, adaugam rosiile, lasam sa dea cateva clocote, apoi zeama de varza dupa gust.

   Mai lasam sa fiarba putin, potrivim gustul de sare (daca mai e cazul) si punem leusteanul tocat marunt.

     Servim cu ardei iute.

     Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace de curcan cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu bors si leustean