Ciorba de potroace de curcan cu zeama de varza

de Nadyne in Ciorbe, 21 Dec 2016 | 794 vizualizari

 

  Recomandata petrecaretilor! Avand in vedere ca ne asteapta zile "grele", este binevenita.

 

INGREDIENTE

  • 800 g -1kg tacamuri de curcan
  • 2 cepe
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ţelină mică
  • 2 ardei grasi, rosu si verde
  • 1 /2 cutie rosii cuburi in bulion
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri de orez
  • 1 legătură leuştean
  • 1 l zeama de varza
  • cimbru
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace de curcan cu zeama de varza:

Spalam si taiem, daca e nevoie, tacamurile si le punem la fiert in apa rece.


Spumam si lasam sa fiarba bine carnea.


Intre timp, taiem legumele: ceapa marunt, ardeii fasii, iar morcovii si telina le razuim pe razatoarea cu ochiuri mari.


Cand carnea este aproape fiarta, adaugam legumele si cimbrul.


Dupa vreo 10 minute, punem cartofii, taiati cuburi si orezul.


Spre final, adaugam rosiile, lasam sa dea cateva clocote, apoi zeama de varza dupa gust.


Mai lasam sa fiarba putin, potrivim gustul de sare (daca mai e cazul) si punem leusteanul tocat marunt.


Servim cu ardei iute.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace de curcan cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

loredanaaa 1

21.12.2016, 23:24

Ksenya 1

22.12.2016, 08:35

Nadyne 1

30.12.2016, 10:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pastai