Ciorba de praz cu cartofi si os de vita

de Bya Ralu in Ciorbe, 11 Ian 2014 | 2303 vizualizari

 

M-am Inspirat de la Panacris de la ciorbita ei,nu am facut-o la fel dar ,e tare buna !

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vita
  • 1 praz
  • 2 morcovi
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri ulei de masline
  • tarhon in otet
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper
  • 2 oua
  • 3-4 linguri de smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz cu cartofi si os de vita:

Se taie prazul rondele,pastarnacul si morcovii se taie in doua si rondele.Se pun la calit in uleiul de masline pentru cateva minute.


Osul de vita se pune la fiert,se lasa sa fiarba cam 15 minute,se scoate iar zeama se strecoara.


Se pun peste zeama si legumele calite,adaugam condimentele si cartofii taiati cuburi si lasam la foc mic sa fiarba.


Se pune 1-2 linguri de tarhon cu otet pentru putina acreala.


Ouale se amesteca bine cu smantana,se subtiaza cu zeama de la ciorba se pune incet cand focul a fost stins.


Se pune si patrunjelul tocat marunt si se serveste calda.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz cu cartofi si os de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

sebirizescu 1

13.01.2014, 22:21

roxana_simona 1

22.01.2014, 14:35

buna

Bya Ralu 1

23.04.2014, 15:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de praz cu cartofi