Ciorba de praz cu cartofi si os de vita

de Bya Ralu in Ciorbe, 11 Ian 2014 | 2497 vizualizari

 

M-am Inspirat de la Panacris de la ciorbita ei,nu am facut-o la fel dar ,e tare buna !

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vita
  • 1 praz
  • 2 morcovi
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri ulei de masline
  • tarhon in otet
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper
  • 2 oua
  • 3-4 linguri de smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz cu cartofi si os de vita:

Se taie prazul rondele,pastarnacul si morcovii se taie in doua si rondele.Se pun la calit in uleiul de masline pentru cateva minute.


Osul de vita se pune la fiert,se lasa sa fiarba cam 15 minute,se scoate iar zeama se strecoara.


Se pun peste zeama si legumele calite,adaugam condimentele si cartofii taiati cuburi si lasam la foc mic sa fiarba.


Se pune 1-2 linguri de tarhon cu otet pentru putina acreala.


Ouale se amesteca bine cu smantana,se subtiaza cu zeama de la ciorba se pune incet cand focul a fost stins.


Se pune si patrunjelul tocat marunt si se serveste calda.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz cu cartofi si os de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidare FFS005X

- 165 lei
1099.99 lei
934.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

sebirizescu 1

13.01.2014, 22:21

roxana_simona 1

22.01.2014, 14:35

buna

Bya Ralu 1

23.04.2014, 15:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de praz cu cartofi