Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aceasta reteta o am de o buna prietena. Este de post dar este foarte buna.
Se pun la fiert legumele taiate cuburi in afara de praz. Prazul taiat rondele subtiri se inabusa in cele 3 linguri de ulei si putina apa.
Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga prazul si cele 2 linguri de orez. Se lasa sa fiarba in continuare la foc mic pana gand legumele sunt gata.
Borsul se pune intr-un ibric si se pune la fiert(asta pentru a nu intrerupe fierberea cand il vom pune peste supa de legume). Dupa ce a fiert borsul se adauga peste legume se pun si cele 3 linguri de pasta de tomate, sarea si piperul dupa gust si se mai lasa putin sa clocoteasca.
Dupa ce oprim focul adaugam verdeata.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult