Ciorba de pui

de mena29 in Ciorbe, 10 Ian 2011 | 16803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa;
  • 2 morcovi;
  • 1 radacina patrunjel;
  • 1 telina mai mica;
  • 1 rosie;
  • 1 ardei rosu;
  • 1 piept de pui;
  • frunze de tarhon;
  • 2 galbenusuri de ou;
  • 200 g smantana;
  • sare;
  • 2 linguri otet de pe tarhon.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Curatam toate zarzavaturile,le spalam si le taiem marunt.Mai intai punem la fiert morcovul,ceapa si telina.Cind morcovul e fiert pe jumatate adaugam pieptul de pui spalat si taiat in bucati mai mici si ardeiul si rosia taiate cubulete,augam sare dupa gust si lasam sa fiarba.Cand sunt toate fierte adaugam cele doua linguri de otet si oprim focul.Intr-un castron batem bine galbenusurile cu smantana si amestecam cu ciorba cand aceasta s-a mai racorit.Taiem marunt frunzele de tarhon si le punem in ciorba.Este o ciorba acra usoara si foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta cu loboda