Ciorba de pui a la grec

de adasev12 in Ciorbe, 21 Oct 2010 | 6526 vizualizari

 

aceasta ciorba se poate face pe orice fel de carne de pui , inclusiv de porc. eu am folosit un piept si 3 buc spate....am riscat sa fac o ciorba alba....vad eu ce zice sotul mai tarziu....sau i-o colorez un pic....hahaha.....

 

INGREDIENTE

  • carne de pui( pipet+spate am pus eu)
  • 3 maini de orez
  • o ceapa
  • doua fire de telina si 2 frunze
  • 3 morcovi
  • o vanata mica sau o jumatate daca e mare
  • cca 50 ml lapte
  • 100 g smantana( merge si mai mult, dar eu n-am riscat, ca sotul nu o agreeaza in ciorbe)
  • sare, piper boabe, vegeta
  • 2 galbenusuri

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

am pus carnea la foc in cca 3 l apa, am lasat sa iasa spuma si am curatat-o bine. am adaugat telina si ceapa intreaga, boabele de piper si am adaugat putina sare, am lasat sa fiarba domol.cand carnea a fiert pe trei sferturi am adaugat morcovii bucati mari, am lasat inca cca 15 min pana au fiert si morcovii, apoi am luat de pe foc, si am strecurat toata ciorba.


am pus ciorba strecurata inapoi pe foc, am adaugat orezul spalat bine si vanata am curatat-o si am taiat-o cubulete si am adaugat-o la ciorba. am lasat sa fiarba orezul si vanata. am taiat morcovii felii mai lungi si carnea am ales-o de pe oase si am taiat-o marunt, apoi le-am adaugat in ciorba, dupa ce a fiert orezul. am acrit cu o lg de bors magic.


am dizolvat o lg de amidon cu laptele, am amestecat bine cu galbenusurile si cu smantana si apoi am mai subtiat cu ciorba din oala, ca sa nu se faca cocoloase cand o torn in ciorba. am amestecat bine si usor, am mai lasat pana ce ciorba a ajuns din nou la punctul de fierbere si am stins focul. am lasat cateva minute sa se stampere, apoi am adaugat mult patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Laly 1

21.10.2010, 20:30

Vin si eu la un castronel

adasev12 1

21.10.2010, 21:08

mersi dia....dar nu mai e nevoie...a papat-o asa alba...cred ca nici n-a observat...era prea stresat cu meciul....

adasev12 1

21.10.2010, 21:09

medi, multumesc! laly, vino draguto!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana