Ciorba de pui cu afumatura

de susu in Pui, 20 Iun 2012 | 5864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui fara piept
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa verde
  • cozi de ceapa verde
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 cartof
  • 2 oua
  • afumatura (scarita, kaizer)
  • rosii
  • pasta de tomate
  • bors
  • leustean
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita curry
  • vegeta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu afumatura:

Se caleste ceapa alba tocata marunt, se adauga morcovul ras mic si apoi ardeiul tocat iar la sfarsit condimentele. Puiul portionat il punem in 3 l apa si spumam ori de cate ori avem nevoie, adaugam afumatura si cartoful si restul de legume. Spre sfarist adaugam rosiile pasate, borsul si pasta de tomate. Punem cozi de ceapa verde tocate si verdeata. Inchidem focul si punem ouale batute zdrentuite. Se acopera si se serveste cu ceapa si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de pui si zeama de varza acra