Pulpe de pui cu carnati afumati la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 7 Iun 2015 | 1054 vizualizari

 

Am scapat usor cu masa de pranz de azi.Rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 1 bara de carnati afumat
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • rozmarin uscat
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu carnati afumati la cuptor:

Se spala bine pulpele.Intr-un castron punem 3-4 linguri de ulei de masline, (in functie de cate pulpe vreti sa pregatiti) usturoiul taiat feliute si condimentele. Amestecam totul bine, pana se omogenizeaza si apoi folosim amestecul pe post de "ulei de masaj" pentru pulpe.


Se pudreaza cu condimente si se lasa la rece timp de o ora sa se fragezeasca.


Dupa 1 ora le frecam bine cu amestecul de condimente, le punem intr-un vas de yena alaturi de carnatiul afumat si taiat bucati potrivite..Punem tava pentru 30 min. la 180 grade, in cuptorul preincalzit.


Cand observati ca s-a format crusta asa cum va place (mai mult sau mai putin crocanta), scoateti tava din cuptor si serviti pulpele cu o garnitura dvs. preferata .


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Din cand in cand luam cu lingura din sosul care s-a format in tava si il punem peste carne (o ajuta sa nu se usuce si ii da un gust foarte bun).

2

putem adauga vin alb in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu carnati afumati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

08.06.2015, 16:29

Este bine daca ai scapat asa rapid

Micutza Luana 1

08.06.2015, 17:05

Gicuta69 1

09.06.2015, 09:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi intregi si ciuperci champinion in vas roman