Ciorba de pui cu fasole oloaga(tucara)

de kamy in Ciorbe, 9 Noi 2010 | 3138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc spate de pui
  • 2 cepe mici
  • 3 morcovi
  • 1 telina potrivita
  • 2 pastarnaci ?
  • 3 rosii mari
  • 1 kg.fasole oloaga
  • tarhon,leustean
  • condiment de pui,sare

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu fasole oloaga(tucara):

Carnea de pui se portioneaza si se spala bine.


Legumele le-am curatat si le-am taiat cubulete(1 morcov l-am taiat rundele)


Carnea, legumele si fasolea pe care eu am avut-o in congelator, le-am pus in kukta(oala sub presiune)am umplut-o 3\4 cu apa rece ,am adaugat concentrat de pui,sare,otet de la tarhon 2 lg,am pus capacul si la foc cu ea.Cand a inceput sa fluiere,am dat focul mic si am lasat-o sa fiarba 3 min dupa ceas.Am oprit focul si am desfacut capacul care nu cade decat atunci cand nu mai e presiune in ea.Cand am putut da capacul jos,am pus in ciorba leustean si tarhon ,,,,,si gata.

 

TIPS-URI

1

kukta mea e de tip vechi de 8 l...ungureasca...sunt obisnuita sa gatesc in ea ..asa ca, nu va sfatuiesc sa desfaceti capacul decat atunci cand nu mai ies aburi pe la supapa

2

puteti servi ciorba si cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu fasole oloaga(tucara)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

kamy 1

10.11.2010, 15:04

diva...chiar si una normala

nadina73 1

14.11.2010, 11:46

fasole cu pui nu am incercatimi place ideia super 5 f

kamy 1

14.11.2010, 20:40

papa bunms nadina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de praz cu pui