Ciorba de pui cu fasole verde

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 17 Iul 2014 | 6282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr pastai verzi (fideluta)
  • carne de pui
  • 1 morcov
  • ardei gras rosu/verde
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 radacina de telina
  • 1 ceapa uscata
  • 1 dovlecel mic
  • optional 1-2 cartofi
  • 150 ml suc de rosii/bulion
  • 600 ml bors de putina
  • sare dupa gust
  • verdeturi: patrunjel, leustean
  • 1 litru de supa de pui sau legume sau 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu fasole verde:

Punem carnea la fiert, adunand periodic spuma formata.

Cand incepe sa dea in clocot, adaugam pastaile si rand pe rand, legumele tocate.

Acrim cu bors de putina si colorom cu suc de rosii/bulion, saram dupa gust si dam in clocot de cateva ori.

Presaram verdeturile proaspete si o servim calda, cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu taitei de casa