Ciorba de pui cu fidea

de Oana in Ciorbe, 2 Mai 2009 | 39759 vizualizari

 

Avantajul la ciorba de pui este ca se face foarte repede, legumele fierb in acelasi timp cu carnea si intr-o ora ciorbita e gata! Noua ne place ciorba acra, cu bors!

 

INGREDIENTE

  • i kg aripioare de pui
  • doi morcovi
  • o bucata de telina
  • un ardei gra
  • o ceapa
  • un dovlecel
  • doi cartofiori
  • 1 l bors
  • o cutie rosii in bulion
  • fidea
  • sare
  • un ou
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu fidea:

Iata cum am preparat aceasta reteta de Ciorba de pui:


Aripioare de pui le-am curatat, spalat si oparit cu apa fiarta, apoi le-am lasat pe foc pana a iesit spuma din carne. Am spalat carnea cu apa rece si apoi am pus-o la fiert.


Legumele pentru ciorba le-am curatat, spalat si taiat cubulete. Pe masura ce le taiam le si aruncam in oala, la fiert. Lasam pe foc vreo 20-30 de minute, verificam morcovul si daca e fiert inseamna ca si celelalte legume sunt gata, carnita deasemenea.


Punem un litru de bors proaspat, o cutie de rosii in bulion de 400g, rosiile taiate cubulete, si mai lasam 10 minute la fiert. Adaugam apoi fideaua si dupa ce oprim focul batem un ou “zdrente” si presaram patrunjel proaspat taiat marunt.


Pofta buna si succes in prepararea retetei de Ciorba de pui

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu fidea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Oana 1

09.12.2009, 23:18

Alex, se vede! Ma bucur mult de tot! sa va fie de bine!

ALINAALEX 1

06.01.2012, 17:11

BUNA,SUNT NOUA PE AICI

ALINAALEX 1

06.01.2012, 17:11

BUNA CIORBITA

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu taitei (by Madi)