Ciorba de pui cu legume

de Corinuta in Ciorbe, 8 Aug 2010 | 3054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei
  • 4-5 morcovi
  • 5-6 radacini de patrunjel
  • 1 conopida mica
  • 2 cartofi
  • 250 ml iaurt 
  • sucul de la o lamaie
  • sare, piper macinat
  • verdeata tocata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu legume:

Se pun la fiert intr-o oala 4 litri de apa cu putina sare. Se spala bine pulpele, se curata si se taie in doua, iar cand apa fierbe se pun in oala si se acopera cu un capac. Se fierb aprox. 30 de minute.


Intre timp se curata si se spala legumele, apoi se taie cubulete. Conopida se desface in buchetele. Dupa 30 de minute se adauga legumele la ciorba, se mai fierb aprox. 10 minute. Se amesteca iaurtul cu sucul de lamaie si se adauga la ciorba.


Se condimenteaza cu sare si piper, se mai lasa sa dea putin in clocot, apoi se ia de pe foc.


Cand se serveste se presara deasupra verdeata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nadina73 1

08.08.2010, 23:21

si eu vrea portie dubla si las si 5 f

Laly 1

09.08.2010, 13:14

Vreau si eu un castronel

Bucataras Medi 1

09.08.2010, 22:48

foarte buna............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana