Ciorba de pui cu rosii

de madi_marin in Ciorbe, 9 Iul 2010 | 11077 vizualizari

 

Mi-a facut Ela pofta cu ciorbita ei de perisoare cu rosii, dar pentru ca de curand am avut sarmalute, m-am gandit sa nu mai folosesc iar tocatura, asa ca am ales puiul. A iesit foarte buna, mai ales ca noua ne plac la nebunie ciorbitele cu bors si leustean....

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 6 rosii mari
  • 500 ml bors
  • 100 g paste
  • 1 lingura cu pasta de tomate
  • 1 legatura de leustean
  • sare (delikat cu gust de pui)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu rosii:

Se curata aripioarele de varfuri, se spala si se pun la fiert in apa rece.


Ceapa se toaca marunt si morcovii se taie rondele. Se pun la fiert peste carnita la jumatatea fierberii ei.


Cand carnita si legumele sunt gata, se adauga rosiile curatate de coaja si taiate bucatele, borsul si pasta de tomate. Se mai fierb cam 15 minute, apoi se adauga pastele, se potriveste gustul cu sare sau delikat, apoi se stinge focul. Se pune verdeata tocata marunt si se acopera oala pana la servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

madi_marin 1

19.07.2010, 08:53

nadina...multumesc....

elena1988 1

13.02.2011, 19:30

Cris2711 1

12.03.2011, 11:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate