Ciorba de pui cu taietei de casa si zeama de varza

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 18 Feb 2014 | 1751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de curte
  • telina
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 3 cepe uscate
  • sare dupa gust
  • ardei gras rosu/verde
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • 300 gr taietei de casa
  • o cana cu suc de rosii
  • 400 ml zeama de varza murata
  • patrunjel si leustean, proaspete
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu taietei de casa si zeama de varza:

Portionam puiul, il spalam in apa rece si il punem la fiert, adunand periodic spuma formata. Adaugam legumele tocate si apoi cartofii. Potrivim de gust cu sare, adaugam zeama de varza si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana ce da in clocot, punand la final si taieteii. Presaram verdeturile tocate marunt si oprim focul. POfta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu taietei de casa si zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

19.02.2014, 13:08

Dya Daniela Andrei 1

19.02.2014, 13:50

Multumesc!

laura_n 1

21.02.2014, 14:29

ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci pleurotus si piept de pui