Ciorbă de pui dreasă cu smântână

de Panacris in Ciorbe, 10 Sep 2014 | 12857 vizualizari

 

După cum știți, Laurențiu-Ionel (traducere: Aparatul de gătit de la Philips Multicooker!), nu prea șomează în casa Zmeilor;) La ciorbe/ supe se descurcă excelent, așa că nu m-am putut abține să nu-l pun la treabă ;)

 

INGREDIENTE

  • file de pui cca. 600 g,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcov 3 bucăți,
  • pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • păstârnac 1 bucată,
  • ardei gras 1 bucată,
  • țelină 1 bucată mică,
  • cartofi albi 4 bucăți,
  • borș din tărâțe de grâu 250 ml,
  • gălbenuș de ou 2 bucăți,
  • smântână cca. 200 ml,
  • leuștean cca. 1/2 legătură,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • pătrunjel frunze pentru ornat,
  • Opțional oțet de prune sau vinaigrate.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de pui dreasă cu smântână:

Pieptul de pui se taie bucățele potrivite și se pune la fiert în vasul aparatului Philps Multicooker. Aparatul se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul BOIL, timp de gătire 30 de minute și se apasă butonul START. Între timp legumele se curăță, se spală și se taie cubulețe, adăugându-se la carnea fiartă, se asezonează de sare și piper proaspăt măcinat, aoi se programează din nou la BOIL ptr 30 de minute.


Smântâna amestecată energic, cu borșul călduț, gălbenușurile de ou se adaugă la ciorbă după ce s-a deconectat aparatul de la sursa de curent, amestecându-se energic pentru a nu se ”îmbrânzi” ciorbița, deoarece este încă e fierbinte ;)


Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de pui dreasă cu smântână" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Panacris 1

11.09.2014, 18:18

Veve, s-a duuusss

Krystyan Trendy 1

10.05.2015, 21:50

Frumoasa prezentare si gustoasă ciorbica!

Ancutsa 1

29.01.2018, 13:18

Arata super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pandispan cu capsuni
  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de mazare cu cartofi noi

de Bunica 7

ieri la 21:58

Desert mini savarine-reteta rapida

de Bunica 7

ieri la 21:05

Desert domuri cu inghetata, trufa si ciocolata

de Ancutsa 6

ieri la 20:55

Desert briose cu trandafiri, nuci si dulceata de visine

de Ancutsa 6

ieri la 20:50

Copanele de pui in sos tomat, cu mamaliguta

de RODIMUR 7

ieri la 09:28

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu rasol de porc