Ciorba de pui dreasa cu smantana si ou

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 21 Sep 2014 | 12193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui
  • ardei grasi galbeni/rosii/verzi
  • o bucata de telina
  • 3-4 cepe uscate
  • 2 morcovi
  • un pastarnac
  • un dovlecel
  • 2 cartofi mari
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 600 ml bors acru de putina
  • verdeturi (leustean, patrunjel)
  • sare dupa gust
  • taietei de casa
  • un ou mare
  • 400 ml smantana (20% grasime)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui dreasa cu smantana si ou:

Se fierbe carnea, adunand periodic spuma formata.

Se adauga legumele tocate marunt si se lasa la foc potrivit pana incepe sa clocoteasca supa.

Se sareaza dupa gust si se acreste cu bors de putina. Dupa ce reincepe fierberea se adauga taieteii. 

Dupa 5 minute aproximativ, timp in care fierb taieteii, adaugam smantana amestecata cu ou. Incorporam amestecul in ciorba, avand grija ca flacara sa fie la un nivel mediu.

Se presara verdeturile tocate. Se serveste calda, cu ardei iute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui dreasa cu smantana si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

21.09.2014, 19:53

pe gustul meu

RuxyRux 1

04.10.2014, 22:04

Gatesti superb! De la tine as manca cu mare placere

Dya Daniela Andrei 1

05.10.2014, 12:45

Va multumesc tare mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume și piept de pui