Ciorba de miel reteta cu tarhon si smantana

de marcela1979 in Ciorbe, 28 Apr 2011 | 3354 vizualizari

 

 Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • morcovi 3 bucati
  • 1 patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa alba
  • 2 oua
  • 300gr smantana
  • tarhon verde
  • leustean
  • vegeta,piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta cu tarhon si smantana:

Carnea de miel ,eu am folosit piciorul si coastele,se spala bine si se pune la fiert. Cand este fiarta se arunca apa si se scot oasele si se taie bucati potrivite.Intr-o oala se pune apa la fiert cam 4 l .Cand fierbe se pune ceapa tocata marunt,zarzavatul tocat si ardeiul kapia tocat marunt.Se lasa sa fiarba.Cand zarzavatul e fiert se pune carnea de miel.Intr-un castron se freaca galbenusurile cu smantana,se pune din ciorba,se amesteca ,se trage oala de pe foc si se pune dresingul in oala in fir subtire amestecand in contunuu.Se pune inapoi pe foc se lasa sa dea un clocot,se adauga vegeta si piper si frunzele de tarhon si leustean tocate ,se mai da un clocot si se stinge focul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta cu tarhon si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

kamy 1

29.04.2011, 11:04

buna eu nu am facut inca asa ca pap de la tine daca mai ai

adry88 1

06.05.2011, 11:06

ExploraCuisine 1

12.07.2011, 07:39

Deci cine moare de pofta la miezul noptii?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca din carne de porc